Home >Voorzieningen

Voorzieningen

Je hogeschool biedt je tal van voorzieningen aan om je studies aangenamer te maken!

BibCampusvoorzieningenICTMedezeggenschap - Studentensteden - Acco Campusshop Brugge

De campussen beschikken alle over een uitgebreide bib, doorgedreven ICT-voorzieningen en ze bieden snacks, maaltijden en ontspanningsmogelijkheden aan. Bovendien mag je bij ons je zeg doen, terwijl je geniet van de vele mogelijkheden die Brugge en Oostende je bieden. In Brugge vind je ook een campusshop van Acco.

Studie- en studentenbegeleiding

Iedere student kan vrij gebruik maken van de studie- en studentenbegeleiding die tal van studentenzaken en vragen behandelt. Aarzel niet om langs te komen en samen een antwoord op jouw vraag te vinden!

Je docenten, de ombuds- en vertrouwenspersonen en het studentensecretariaat staan in voor vakinhoudelijke ondersteuning, de ombudswerking en administratieve begeleiding.

Je kan ook terecht bij de studie- en trajectbegeleider voor vragen en ondersteuning bij je studievaardigheden, je individueel traject, je zoektocht om verder te studeren, je noden als werkende student, topsporter, student met functiebeperkingen,… 

Verder kan je ook rekenen op STUVO-KHBO wanneer je vragen hebt over studiefinanciering, studieleningen, je kot, je statuut als zelfstandig, gehuwd of samenwonend student, je vakantiejob, de kinderbijslag, werkloosheid, kinderopvang, budgetplanning,… STUVO-KHBO staat ook voor je klaar bij twijfels rond je studiekeuze, uitstelgedrag, faalangst, slaapstoornissen, angsten,… Daarnaast kan je van hen ook een cultureel en sportief aanbod verwachten, ondersteuning bij je ontspanning, je engagement in de studentenclub en mobiliteit. 

Meer weten over het aanbod van de studie- en studentenbegeleiding of op zoek naar een antwoord op jouw vraag?

Klik dan op ‘zoek op trefwoord’. Een assortiment trefwoorden helpt je op een vlugge manier te vinden wat je zoekt!