Home > Over KHBO > Nieuws > 2009 >Avondschool - IW&T

Samenwerking tussen KHBO-departement IW&T en Avondschool Oostende levert eerste resultaten op

Op vrijdag 16 januari 2009 vond in de hotelafdeling van De Avondschool Oostende de uitreiking plaats van de eerste Cisco diploma’s die het resultaat zijn van de samenwerking met het departement Industriële Wetenschappen & Technologie van de KHBO. Sinds enkele jaren werken beide partners immers samen om het Cisco CCNA netwerkprogramma aan te bieden aan de ICT-studenten van de professionele en academische bacheloropleidingen elektronica – ICT.

Vanaf dit jaar werd het volledige Cisco programma in het curriculum van de professionele bacheloropleiding geïntegreerd. De Cisco CNAP/CCNA-opleiding richt zich tot cursisten, die zich als professionele netwerktechniekers op de arbeidsmarkt wensen te profileren. Het resultaat hiervan is dat in totaal 9 cursisten uit West- en Oost-Vlaanderen het felbegeerde certificaat behaald hebben: Kurt Callemin (Oostende), Thomas Casteleyn (Jabbeke), Han Sol De Baere (Middelkerke), Wouter Denolf (De Haan), Ludovic Espeel (Brugge), Brian Mares (Westvleteren), Steven Puttemans (Brugge), Matthias Vancaillie (Brugge) en Maarten Vanbrackel (Olsene).

Meer informatie over het Cisco CCNA-netwerkprogramma kan je terugvinden op www.deavondschool.be of verkrijgen bij de.avondschool@skynet.be.