Home > Over KHBO > Nieuwsbrief > December - januari 2010-11 >Studentenkrant Student Times

Studentenkrant Student Times

Studenten van de Campus Brugge met journalistieke aspiraties kunnen hun ei kwijt in Student Times, het KHBO-studentenkrantje dat intussen aan de derde jaargang toe is. Studenten uit verschillende opleidingen slaan daarvoor de handen in elkaar met als opzet het leven van de studenten, docenten e.a. collega’s naast de lessen op de campus aan te wakkeren.


Student Times omvat o.a. info van de dienst studentenvoorzieningen en nakende cultuur- en sportactiviteiten, alsook van andere evenementen. Zo wordt in het eerste nummer aandacht besteed aan het colloquium hotelmanagement van studentenvereniging Sorhoma en de documentaire ‘Living in Emergency’ rond Artsen zonder Grenzen, die ook werd vertoond in de Campus Brugge. Je vindt er info over een wintersportevent voor studenten, een Sudoku en het Econijn dat studenten moet aanzetten tot afvalsortering.


Hoofdredacteur van Student Times is Isabel Osselaere. Andere medewerkers zijn Saidja Callewaert (layout), Frodo Mahieu (illustrator horoscoop), Nele Depaemelaere (eindredacteur) en Elke en Frauke Leenhouwers (horoscoop). Iedereen kan bijdragen of tips leveren aan student.times@khbo.be. De drukkosten worden gefinancierd door STUVO.