Home > Over KHBO > Nieuwsbrief > December - januari 2009-10 >Seminarie rond Laagdrempelige Expertise- en Dienstverleningscentra

Seminarie rond Laagdrempelige Expertise- en Dienstverleningscentra

Wilt u uw logistieke organisatie onder de loep nemen of uw kennis uitbreiden in de kunststoffentechnologie? Wilt u nagaan of de afvalwaterverwerking in uw onderneming wel voldoet aan de normen? Staat uw bedrijf of organisatie nog net niet sterk genoeg op het vlak van interne of externe communicatie? Bent u op zoek naar expertise in HRM, sociale economie of mechatronica?


Kom dan kennismaken met de Laagdrempelige Expertise- en Dienstverleningscentra (LED’s). Op vandaag zijn negen LED’s actief, in uiteenlopende domeinen als watertechnologie, netwerkeconomie, logistiek, netwerken in voertuigen, mechatronica, kunststoffentechnologie, ouderenzorg & sociale voorzieningen, HRM & strategische communicatie en sociale economie.


Wij nodigen u graag uit om persoonlijk met hen kennis te maken op maandag 14 december vanaf 19 uur in het Ondernemerscentrum Kortrijk, Leiestraat 22. U krijgt er de kans om aan drie korte infosessies naar keuze deel te nemen en vooral om er de LED-medewerkers te ontmoeten en concrete vragen te stellen.


Programma

19 uur Onthaal in Het Trefpunt


19.15 uur Algemene voorstelling van de LED’s


19.30 uur Start infosessies LED’s, Agentschap Ondernemen en Innovatiecentrum West-Vlaanderen
Duur: 20 minuten per sessie; 3 sessies naar keuze (overzicht: zie website)
 

20.30 uur Netwerking en receptie in Het Trefpunt

 

Deelname is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Dus graag vooraf inschrijven tegen uiterlijk 9 december via via www.lednetwerk.be. Meer info op deze website of bij Conny Van Gheluwe, gsm 0473 18 77 51.