Home > Over KHBO > Nieuws > 2009 >Het Hotel: Westende

KHBO-studentes hotelmanagement in VT4-programma ‘Het Hotel: Westende’

Sinds kort loopt de realityreeks ‘Het Hotel: Westende’ op VT4. Één van de vijf deelnemende duo’s zijn twee studentes van de opleiding hotelmanagement van de Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende (KHBO). Jozefien Hellebaut uit Zwalm en Céline Sax uit Belsele, beiden 23 en beste vriendinnen, dingen mee naar de uitbating van het hotel.


In het programma worden vijf duo’s met elk hun eigen visie en stijl losgelaten in Hotel De Rotonde in Westende. Ze zullen het drie maanden lang samen opknappen terwijl de hoteldeuren openblijven en ze de meest bizarre gasten over de vloer krijgen. En die moeten uiteraard op hun wenken worden bediend. Zo is het best mogelijk dat er plots een rockster voor de deur staat die het hele hotel wil afhuren voor een feestje, een groep met 50 onverstaanbare Japanners langskomt of een vrouw op zoek is naar haar overspelige man.


In een stresserende en wellicht ook hilarische afvalrace zal uiteindelijk het meest talentvolle en koelbloedige duo overblijven om het hotel uit te baten. De kandidaten worden van nabij gevolgd door een driekoppige jury bestaande uit een manager, kok en journaliste. Het programma is telkens te zien op maandagavond om 21.45 uur. De presentatie is in handen van Hans Otten en Hanne Troonbeeckx.